Търси
Български Английски
 
Мейл листа Съобщения за Медиите
    Абонамент за мейл листа Съобщения за Медиите    
Моля, попълнете следните полета:

Вашият имейл адрес *
Име *
Презиме
Фамилия *
Телефон
Предпочитан Език
Друг Език
Име на Медията *
Длъжност в медията *
Уеб сайт на медията
Държава *
Описание на медията

Забележка: Полетата отбелязани със * са задължителни
Внимание! Мейл листа Съобщения за Медиите е предназначена единствено за медии. За това, ако не сте журналист или представител на дадена медия, но желаете да следите новостите в КИБЕРТРОН, моля абонирайте се за нашия Новинарски Бюлетин.

Мейл листа Съобщения за Медиите, Ви дава възможност да получавате директно на посочен от Вас имейл адрес нашите съобщения за медиите относно разработката на хуманоидния робот КИБЕРТРОН и останалите ни проекти.

Ако желаете да се абонирате, моля изпратете ни Вашата заявка за абонамент чрез предоставената форма. След това ще получите имейл съобщение за потвърждение, с цел премахване на възможността някой друг безвъзмездно да Ви абонира.
Информацията която ни изпратите, ще бъде използвана единствено за Вашия абонамент в мейл листа Съобщения за Медиите и няма да бъде разпространявана или предоставяна на трети страни в съответствие с нашата Частна политика.

Във всяко имейл съобщение, което изпратим до Вас, ще Ви бъде предоставена възможност за отписване от мейл листа Съобщения за Медиите.